Az Alföldi Repülő és Vitorlás Klub csapata kiválóan szerepelt a Kékszalagon.

A Simo Béla által kormányzott Gardazzurra, Noll Gergő orrdeckessel a nyílt egytestű hajók között a 3. helyet szerezte meg, ez az Open JS kategóriában 4. hely. Az abszolút összes egytestű hajók között 5. hely, míg a teljesen abszolút többtestű katamaránokat is beleszámolva a 17. helyen futottak be a Kékszalagon.

 

MVSZ Légügyi Felülvizsgálat (ARC)

Kedves Klubtagok,

 

Az MVSZ újból végezhet Felülvizsgálatokat. Az ARC kiadásának feltétele az, hogy a repülőgép összes, felülvizsgálathoz szükséges dokumentumát fel kell tölteni a Cumuluslog rendszerbe.

Ezt két módon lehet megtenni:

 

Privát profil:

Alföld Kupa 2022 Eredmények Day 4-6
A negyedik versenyszám nyertesei:
Mix 15 méterben senki sem repülte meg a kiírt feladatot, de ennek ellenére is értékelhető volt.
1. Orsy László (DAC-1930)
2. Bánki Péter (MÁV)
3. Oltvai Csaba (DAC-1930)
 
Alföld Kupa 2022 Eredmények Day 1-3
Az első versenyszám nyertesei:
 
Mix 15 méterben:
1. Orsy László (DAC-1930)
2. Lustyik György (Baranya Megyei Rep. és Ejt. Klub)
3. Janez Stariha (SLOVAKIA, Alpski Letalski Center)
 
Mix Open:
1. Riccardo Brigliadori (ITALY, Pilotapersempre)
Sailing Business Cup - beszámoló

Az Alföldi Repülő és Vitorlás Klub SE vitorlás csapata az Adria nagyhajós Sailing Business Cup versenyen vesz részt, ahol kedden rendezték a Jordán Tamás emlékversenyt is.

Komoly hagyománnyal rendelkező verseny zárult le

Augusztus 14-22 között megrendezésre került Szatymazon a már komoly hagyományoknak örvendő Öpi-Öfa rendezvény. Az idei rendezvény vendégei voltak az ifjú növendék és teljesítmény repülő pilóták is.

Fantasztikus idő volt a dunaújvárosi Nemzeti Bajnokságon

Az 2021 évi nemzeti bajnokságot, rég nem látott létszámú versenyzővel, Dunaújvárosban rendezték meg július 2. és 10. között a dunaújvárosi, Kisapostag és Baracs község közös üzemben tartásával működő repülőtéren.

Klubtagjaink sikere a 66. Magyar Nemzeti Bajnokságon

Nem egyszerű verseny után, 6 sikeres versenyszám után hirdették ki szombat este Szatymazon a 66. Magyar Nemzeti Bajnokság Mix 15 méteres kategória Nemzeti Bajnokát.

Repülőbaráti fogadtatás Békéscsabán

A Nemzeti Bajnokság első versenyszámán az időjárás miatt versenyzőink nem tudtak Szatymaz reptérre visszatérni, így a vihar elől menekülve a pilóták a békéscsabai reptéren szálltak le.

Elkezdődött a 66. Magyar Nemzeti Bajnokság

2021. május 22-én hivatalosan is elkezdődött a 66. Magyar Nemzeti Bajnokság 3 kategóriában, amely Szatymazon kerül megrendezésre. A Standard, a 15 méteres és a 20 méteres géposztály pilótái küzdenek meg egymással az elkövetkezendő 7 napban.

Oldalak