Komoly hagyománnyal rendelkező verseny zárult le

Augusztus 14-22 között megrendezésre került Szatymazon a már komoly hagyományoknak örvendő Öpi-Öfa rendezvény. Az idei rendezvény vendégei voltak az ifjú növendék és teljesítmény repülő pilóták is.

Fantasztikus idő volt a dunaújvárosi Nemzeti Bajnokságon

Az 2021 évi nemzeti bajnokságot, rég nem látott létszámú versenyzővel, Dunaújvárosban rendezték meg július 2. és 10. között a dunaújvárosi, Kisapostag és Baracs község közös üzemben tartásával működő repülőtéren.

Klubtagjaink sikere a 66. Magyar Nemzeti Bajnokságon

Nem egyszerű verseny után, 6 sikeres versenyszám után hirdették ki szombat este Szatymazon a 66. Magyar Nemzeti Bajnokság Mix 15 méteres kategória Nemzeti Bajnokát.

Repülőbaráti fogadtatás Békéscsabán

A Nemzeti Bajnokság első versenyszámán az időjárás miatt versenyzőink nem tudtak Szatymaz reptérre visszatérni, így a vihar elől menekülve a pilóták a békéscsabai reptéren szálltak le.

Elkezdődött a 66. Magyar Nemzeti Bajnokság

2021. május 22-én hivatalosan is elkezdődött a 66. Magyar Nemzeti Bajnokság 3 kategóriában, amely Szatymazon kerül megrendezésre. A Standard, a 15 méteres és a 20 méteres géposztály pilótái küzdenek meg egymással az elkövetkezendő 7 napban.

Ifjú pilótáink gyémánt 500km-es feladatot repültek Egerbe

2021.05.08.-án Tóth Barnabás és Wéber Zsombor páros FAI 500km-es feladatot repültek meg vizes Pegase és Std Jantar gépeikkel.

Ifjúsági tábor 2021

A nagy versenyek mellett továbbra is kiemelt figyelmet fordítunk az ifjúság nevelésére. Így a Klubunk jelenlegi növendékei számára egy hetes intenzív tábort szerveztünk. Mind elméleti, mind gyakorlati foglalkozáson is fejleszthették ismereteiket.

Számos szép eredmény született a tábor során.

Gratulálunk minden növendékünknek!

Edzőtábor/ szakmai továbbképzés 2021

Május 9 és 15 között edzőtábort szervezünk Szatymazon a válogatott keret részére, de mindenki mást is szeretettel várunk. Az edzőtábor nem egy verseny, hanem a versenyekre való felkészülést és a szakmai fejlődést segítő esemény. Az edzőtáborban bármilyen típusú géppel nyugodtan jelentkezhettek.

Lezárult a 2021-es Alföld Kupa

Az időjárás ugyan nem volt kegyes a versenyzőkhöz, de 3 érvényes versenyszámmal lezárult a 2021. évi Alföld Kupa.

A vegyes 15 méteres géposztály eredményei:

  1. Bánki Péter (MÁV Repülő SE)
  2. Oltvai Csaba (Délvidéki AC.)
  3. Vörös Jenő (Délvidéki AC.)

A vegyes Open géposztály eredményei:

Első deklarált 500 km-es táv 2021-ben

Szabó Péter a héten, 2021. április 7-én nagyon jó átlagsebességgel megrepülte az év első deklarált 500 kilométerét Magyarországon.

Megtett távolság: 518 km

Oldalak